Om oss

Företag specialiserat på fasader

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Uppsala att fräscha upp sina fasader så att de återfår sin forna glans. I samråd med er skapar vi en skräddarsydd lösning som passar just er byggnad. Oavsett fastighetens skick kan ni lita på oss för att leverera en beständig och professionell lösning.

Våra skickliga hantverkare och fasadarbetare kan måla och renovera både träfasad och fasader med putsbeklädnad. De vet att fasaden inte bara är till för att vara vacker utan att den också fungerar som ett viktigt skydd för hela fastigheten. Vi tar inga chanser och använder oss av förstklassiga material så att vi kan garantera arbetets hållbarhet och kvalitet. 

Kontakta oss och boka ett möte idag!

Kundens nöjdhet i fokus

God kommunikation är viktigt för att säkerställa ett resultat som alla tycker är bra och är nöjda med. Om du undrar något ska du aldrig tveka att kontakta oss med din fråga. Vi uppdaterar och förklarar gärna för våra kunder hur arbetet utvecklar sig. 

Vi vill förbättra fasader så att de är tåliga, hållbara, estetiskt tilltalande samt anpassade efter våra kunders behov.

Vårt mål är att överträffa förväntningarna hos de som anlitar oss. Med oss som entreprenör kan du vara säker på att ditt projekt kommer att behandlas med noggrannhet och professionalism.

Fasadrenovering och fasadmålning - Så går det till

När du väljer att anlita oss börjar vi med att boka in ett möte för att prata om dina behov och förutsättningar. Därefter räknar vi ut kostnaderna för olika poster, såsom material och arbetstimmar, och ger dig en offert. 

När du har godkänt offerten går vi vidare till planeringsskedet. Vår projektledare tar hand om detta och förbereder inför fasadrenoveringen eller fasadmålningen. Därefter drar vi igång med själva projektet. Under projektets gång försöker vi hålla låg profil men informerar dig självklart om hur arbetet fortlöper. När vi är klara besiktigas arbetet och när alla är nöjda så skickar vi en slutgiltig offert.

Professionell fasadmålning och fasadrenovering