Förstklassig renovering av fasader

Kvalitet - Service - Pålitlighet

Förstklassig renovering av fasader

Kvalitet - Service - Pålitlighet

Fasadrenovering Uppsala - Investera i din fastighet

Att renovera en fasad är ett omfattande arbete som behöver utföras regelbundet för att hålla fastigheten i fint skick. En fasadrenovering är inte bara en utgift utan bör ses som en investering som du och de som vistas i byggnaden kommer ha nytta av. Att ta hand om din fasad och fastighet har flera fördelar. 

Byggnaden får:

  • Ett ökat estetiskt värde

  • Bättre motståndskraft mot kyla, fukt och sol

  • Fördelaktiga energisparande egenskaper

  • Större attraktionskraft för potentiella köpare och hyresgäster

Vi ser till att hela processen blir smidig och håller sig inom överenskommen tidsram och budget. 

Kontakta oss idag och boka in ett kostnadsfritt möte med oss!

De bästa materialen för din fasad

Hos oss finns erfarenhet och kompetens gällande lämpligt material för fasadrenovering. Vi har omfattande empirisk kunskap när det kommer till renovering av fasader och vet vad som fungerar bra.

Med oss som entreprenör kan du känna dig trygg med att de bästa och mest lämpade materialen och verktygen används i varje steg. 

Vi samarbetar med flera ledande tillverkare och leverantörer av byggnadsmaterial och kan därför erbjuda bra priser utan att tumma på kvalitet eller utförande. När vi utför en renovering av fasad gör vi alltid vårt bästa för att vårt arbete ska stå sig och hålla sig snyggt över en lång tid. 

Dina behov i fokus

Vi är mycket stolta över det goda rykte vi har byggt upp och känner oss glada över att få fina rekommendationer från våra nöjda kunder. Att bli rekommenderad är för oss den mest givande vägen att utvidga vår kundkrets. Vi tycker det är viktigt att våra kunder känner vårt engagemang och att de, förutom att vara nöjda med vårt arbete, även upplever vårt företag som serviceinriktat. 

fasadrenovering Uppsala

Fasadrenovering Uppsala – planering, utförande och besiktning

Om du är intresserad av att anlita oss börjar vi med att boka in ett möte där vi diskuterar dina behov och förutsättningar. Efter det räknar vi på vad de olika posterna som exempelvis transport, material och arbetstimmar kommer kosta och ger dig därefter en utförlig offert.

När du godkänt offerten går vi vidare med planeringen. Vår projektledare lägger upp arbetet, skapar nödvändiga ritningar och gör produktionsberäkningar. Innan vi påbörjar själva fasadrenoveringen har vi ett uppstartsmöte på plats. 

Under arbetet försöker vi vara så smidiga som möjligt så att du inte ska störas i onödan av renoveringen. Vi meddelar hur renoveringen fortlöper och underrättar dig om något anmärkningsvärt skulle ske eller om problem uppstår. 

När renoveringen är gjord är det dags för besiktning. Finns anmärkningar rättar vi till dem. Då vi är överens om att arbetet är avslutat skickar vi en slutgiltig faktura. 

Vi strävar alltid efter att bli bättre och vill gärna veta vad du som kund tycker om vårt arbete och renoveringsprocessen. Därför gör vi alltid en frivillig uppföljning en tid efter avslutat arbete. 

Kontakta oss för att boka ett möte!

Vårt engagemang vid fasadrenovering

Vi tar varje projekt på största allvar och skitar alltid på att överträffa våra kunders förväntningar. Vår strävan efter kontinuerlig förbättring har bidragit till att skapa en stark relation med våra kunder. Vi tar oss tid att lyssna på deras önskemål och vill förstå deras vision så att vi kan förverkliga den på bästa sätt. Genom att hålla en tydlig och öppen kommunikation kan vi bygga förtroendefulla relationer som varar över tid.

Boka in ett första möte!