Fasadmålning för BRF och fastighetsägare

Vi håller efter föreningens fasader

Fasadmålning för BRF och fastighetsägare

Vi håller efter föreningens fasader

Fasadmålning BRF – smidigt och noggrant

Vi utför ofta arbeten åt BRF:er där vi målar ett eller flera hus. Hos oss finns kompetens att måla fasader av både trä och puts. Vårt team av hantverkare är duktiga på att hantera fasadmålning för BRF:er och har en god kunskap om de särskilda utmaningarna och behoven som kommer med dessa projekt.

Vi försöker att göra hela processen så enkel som möjligt för bostadsrättsföreningar som vill anlita oss. Från första kontakten tills dess att arbetet är färdigt och besiktigat vill vi att ni ska känna er trygga och välunderrättade. För att ni ska bli nöjda med resultatet har vi en löpande kontakt där vi berättar om framstegen allt eftersom arbetet fortskrider.

Noggrann projekthantering och planering borgar för att vårt arbete utförs effektivt och professionellt.

Kontakta oss idag och boka ett första möte!

Skydda och snygga till er BRFs fasad 

Våra hantverkare arbetar uppmärksamt och metodiskt för att er fasad skall få ett bra skydd mot väder och vind samtidigt som får en fräsch och fin yta. Vi använder högkvalitativa färger och verktyg för att lyckas nå ett hållbart och snyggt resultat. 

En vacker fasad gör det roligare att bo i och besöka fastigheten. Investeringen i fasadmålning leder till ett ökat värde av hela fastigheten vilket alla som bor där har nytta av. 

Som styrelsemedlem i en bostadsrättsförening är man skyldig att ta hand om föreningens gemensamma ytor och ytskikt. För att förstå era specifika behov har vi alltid ett inledande möte där vi går igenom era förutsättningar och förväntningar. Därefter skräddarsyr vi vår tjänst för att passa er. Om ni anlitar oss för fasadmålning lovar vi att ta väl hand om ert förtroende för oss och ge er fasad nytt liv och motståndskraft.

fasadmålning brf Uppsala

Prisvärd fasadmålning för BRF:er

Fasadmålning kan vara en väsentlig investering för en BRF. Därför försöker vi alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Vi samarbetar med flera ledande tillverkare och leverantörer av färg och byggprodukter vilket gör att vi alltid har ett bra pris på material och verktyg. Planering är ett annat viktigt verktyg när det kommer till att pressa priser. Med en bra projektplanering slösas aldrig dyrbar arbetstid bort. 

Kontakta oss idag för att prata om fasadmålning med oss!

Målning av putsade och träfasader

För att hålla träfasaden i toppskick bör den målas om var tionde år. Putsade fasader kräver inte lika frekvent målning och underhåll som träfasader. Vanligtvis räcker det med att måla en putsad fasad var 40:e år. Utan målning flagnar färgen och fukt tränger in vilket leder till skador, mögel och röta. Vi är noggranna och lägger stor vikt vid förarbete så att fasadmålningen håller och ser fin ut - år efter år. 

Att måla utan att först göra ett ordentligt förarbete är att slänga pengarna i sjön. De aktörer som gör så är inte seriösa. Vi tror på att alltid vara ärliga mot kund och berätta vad som behöver göras ifall vi stöter på problem under arbetets gång. På så vis kan man lösa dem i tid och undvika att problemen blir större eller mer kostsamma.

Fasadmålning för er BRF